maandag 16 mei 2011

Toch wel weer een heftig weekje achter de rug

Vorige week was pittig. Het begon met het bliksembezoek aan de spoeddienst van de huisartsenposten op zondag en rolde naadloos over in een dagje UMC Utrecht. Daar zijn longfoto's gemaakt en scans van de wervelkolom ter voorbereiding op de nucleaire behandeling. Helaas hebben we deze scans nog niet gezien. Of is dat niet zo helaas? We zijn est een beetje bang voor die uitslagen; aan de ene kant is het goed om te zien hoe de situatie is, maar aan de andere kant kan het toch weer tegenvallen. En daar zitten we natuurlijk niet echt op te wachten.
Dinsdag was een matige dag; Patrick kreeg de rekening gepresenteerd van een lange ziekenhuisdag de dag ervoor. Veel geslapen en veel pijn.
Donderdag kregen we een telefoontje uit Utrecht dat Patrick's bloedbeeld nog niet goed genoeg is voor de aanstaande pijnbestrijdingsbehandeling. ^&%^$%#%&^!! Dat betekent dus uitstel. Uitstel waarin Patrick met al zijn medicijnen moet stoppen. Stoppen omdat hij dan sneller kan aansterken en zijn botten steviger blijven. Maar de keerzijde is een flinke angst voor wat er gebeurt als de medicijnen uitgewerkt zijn; maken ze dan een inhaal-groei waardoor er weer een explosieve groei van tumoren komen?

Helaas was de rest van de week niet echt beter. Sterker nog, vrijdag en zaterdag - met een climax zaterdagnacht - had Patrick weer heel veel pijn in de rug, wervels en ribben. Echt waardeloos.

Nieuwe week, nieuwe kansen. Hopelijk gaat het deze week beter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten