donderdag 4 augustus 2011

Goed geslapen

We hebben vannacht beiden goed geslapen; wat is het toch een verschil met het ziekenhuis! Samen beneden; Patrick in zijn nieuwe bed wat echt wel heel comfortabel is en ik op de slaapbank. Maar binnen de eigen muren van ons huis, dus helemaal prima.

Patrick voelt zich redelijk; natuurlijk is hij nog niet bovenjan, maar wel beter dan voor de bloedtransfusie. Wel merken we allebei dat we er geestelijk heel erg mee bezig zijn.
Wat betekent dit nou weer? Waar is het bloed gebleven (we zijn zo'n 2 liter bloed toch gewoon kwijt, dat is best een beetje vreemd)? Wel of niet weer starten met de medicijnen (die in ieder geval een klein beetje een rem zetten op de tumorgroei maar anderzijds ook de aanmaak van rode bloedlichaampjes tegengaan)? Kan het nog een keer gebeuren? Hoe gaan we dat in huis doen als de kracht niet meer terugkomt? Hoelang gaat dit nog duren? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat het zo aangenaam en comfortabel mogelijk gaat zijn?

We zijn in ieder geval super blij met de belangstelling, steun en liefde die we krijgen. Jullie hebben geen idee hoe goed ons dat doet!