donderdag 20 januari 2011

Vandaag. Morgen. Maandag.

Patrick heeft vandaag weer bloed laten prikken. Morgen komt de uitslag. En bij groen licht maandag start chemo-ronde 2. Het wordt een pittig weekje; donderdag en vrijdag komen de verhuizers.

Aan de ene kant 'IEKS, dan al!!' aan de andere kant wil ik dat we 10 weken verder zijn. Dan is de verhuizing achter de rug, het 'kamperen', de verbouwing, het wéér verhuizen, het uitpakken. Allemaal klaar. Dan wonen we in ons nieuwe paleisje. Oh nee, paleis. Met tuin. En dan begint het voorjaar ook nog eens. Mooie dingen in het verschiet.

En tot die tijd maar even door bikkelen. Eigenlijk zou ik al van alles moeten doen; dingen uitzoeken, sorteren, groeperen. Apart leggen wat achter moet blijven in het huis, wat we mee moeten nemen voor tijdens de overbruggingsperiode. Wat eigenlijk in de opslag moet (al ziet die al wel redelijk vol, dus dat wordt ook nog een uitdaging) zodat we er alvast mee aan de slag kunnen in het nieuwe huis.

Het is zo veel, dat ik eigelijk niet zo goed weet waar ik moet beginnen. En dus maar niets doe. Ik ben een fervent aanhanger van de struisvogel-methodiek. Fijn dat de Australian Open weer begonnen is. En het komt allemaal goed. Desnoods pakken de verhuizers alles in, houden we niets apart. Komt alles gewoon een paar weken later. Zo veel hebben we toch niet nodig voor die paar overbruggingsweken? Alleen maar wat kleding. En speelgoed. En wat kleren voor als het mooier weer wordt. En misschien ook wat zwemspullen voor de kids. O ja, en tenniskleren voor mezelf. Dekbed voor ons en de kinderen. En dan ook maar wat lakentjes en kussens. En flesjes, drinkbekers, kinderbestek. Misschien ook een kinderstoel. Regenlaarzen, gewone schoenen, sloffen, luiers, nette kleren voor het werk, ...

Nog een week, en dat weet ik of het gelukt is. En zo niet, dan toch. Nog 11 minuten en dan kan ik weer lekker tennis kijken ;-)