zaterdag 23 april 2011

Dubbel autopech...

Je hebt van die dagen...
Gisterochtend wilde ik even snel de ruitensproeivloeistof bijvullen. Bij het openen van de motorkap hoorde ik een doffe tik. Bleek dat de popnagel waarmee het scharnier vast zit aan de motorkap was afgebroken. "smeert u dat dat niet," vroeg de man dan de ANWB nog. Nou, nee dus. (Heb de auto sinds ik hem heb nog niet gewassen, laat staan scharnieren onder de motorkap olien).


Ik was dus redelijk op tijd, maar door dit akkefietje natuurlijk niet meer. Al was de ANWB best vlot ter plekke en was het ook zo gefixt. Ik had dus om half tien op kantoor kunnen zijn. Als ik niet om kwart over negen de auto even tegen een lantaarnpaal had geparkeerd. Dat was echt killing om nog enigszins op tijd op het werk te zijn.

Ik de ANWB dus maar weer gebeld (want mijn voorwielen keken allebei een andere kant op - zelf had ik echt helemaal niets hoor, behalve een deuk in mijn ego). "He? U staat hier al als afgemeld??" Ja, dat was voor de motorkap. Nu sta ik tegen een lantaarnpaal. "Oh, maar dat doen we niet...". De verzekering maar gebeld, auto weggesleept en hij staat nu dus bij de garage. En de schade valt mee, al doet hij wel pijn. In de portemonnee én in mijn ego...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten