dinsdag 22 februari 2011

Vandaag laatste dag chemo

Hier gaat het redelijk. Zeker aangezien het de laatste dag is van weer een chemokuur. Het eten van Patrick (haha, jullie snappen wel wat ik bedoel ;-))blijft een beetje tobben. Meer dan een paar boterhammetjes verspreid over de dag blijven meestal niet binnen. Dat is niet zo goed natuurlijk... Wel goed dat hij blijft proberen om te eten. De laatste dagen is hij weer een stuk vermoeider, maar ja, ook dat hangt direct samen met de kuur. Hij houdt in ieder geval wel iets meer rust, waardoor hij zijn grenzen beter bewaakt. Ik merk ook wel dat hij meer tot rust komt, dat zal voor een groot deel te maken hebben met de warme temperatuur in de flat, maar ook aan het ontbreken van een trap. Zoals hij zelf zegt, kan hij zijn energie maar 1x uitgeven. En een trap is best een heftige, dus het is mooi dat we die nu even niet hebben.

Ook de kindjes komen wat meer tot rust. Op de crèche zeiden ze vandaag al dat de 'oude' Thijmen weer helemaal terug is. Dat zal komen doordat ze meer 'thuis' zijn in het huis van oma Margriet. En doordat de ergste drukte rondom de verhuizing voorbij is.

Jasmijn is vandaag een nachtje logeren bij Lynn. Grappig om te zien dat Thijmen zo geniet van de exclusieve aandacht. Eerst wilde hij al in haar kinderstoel zitten en daarna wilde hij in haar bed gaan slapen. En hij keek er heel baldadig bij. Best cute. Al mist hij zijn grote zus wel. De terugreis in de auto, met het lege kinderstoeltje naast zich, bleef hij maar naar haar stoeltje kijken. Lief. Een nachtje uit logeren is lekker, maar gewoon weer 'thuis' met zijn allen is toch ook wel heel fijn!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten