zondag 10 april 2011

Tennisclub

Vandaag is de tenniscompetitie weer begonnen. Jasmijn 'zeurt' al weken dat ze weer eens naar de tennisclub wil. Hele theaters hebben we in huis als zij naar bed moet en ik 's avonds nog een uurtje de baan op ga. Boos is ze dan, omdat ze moet slapen ipv meegaan naar de tennisclub.

Maar vandaag (en de komende 7 weken ;-))was het dus ein-de-lijk zo ver. Om half tien zijn we de deur uit gegaan. Met pakjes drinken, boterhammetjes in de trommel en fruit mee. En ook de skippybal, loopauto, bal, playmobil, stiften en tekenboek, voorleesboek, bedje thijmen, speelhond, Flip de beer, poppenbuggy voor Flip, luiers, luierdoekjes, zonnebrandcreme, reservekleding. En o ja, ook nog een tennistas voor mij ;-))
Altijd grappig de blikken als ik bepakt en bezakt aankom op een tennisclub; een volksverhuizing is er niets bij!

Wat een weertje. En wat hebben we een superkindjes. Jasmijn's reactie toen ik zei dat we gingen (na 9 uur tennisclub): 'nu al??' is veelzeggend. En Thijmen vermaakte zich prima met 100 verschillende tennisballen en alle tennisrackets van iedereen. Jasmijn was alleen wel een beetje teleurgesteld omdat mama 2x heeft verloren en de ijsjes ook nog op waren omdat de vriezer op de tennisclub stuk was. En ondanks dat wil Jasmijn nu al dat het alweer zondag is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten