zondag 3 april 2011

Hieperdepiep!

Gister was Jasmijn dan ein-de-lijk jarig. Al was ze er behoorlijk boelkloedig onder! Om 7.30 uur kwam ze bij ons in bed, en zag een stapel cadeautjes staan... 'Voor mij??? Leuk!!' Nadat we nog een half uurtje gewacht hadden omdat Thijmen nog sliep (en hij nauwelijks geslapen had, want ziek en dus heeel veel spugen) heeft ze op het bed haar eerste cadeaus uitgepakt. Eigenlijk was zij toen al helemaal happy en wilde ze beneden gaan spelen met het playmobil poppenhuis. Maar dat kon niet echt, want om 11.00 uur zou haar feestje beginnen. (wat een stress en gedoe om alles op tijd klaar te krijgen, maar het is gelukt).

Ted, Adam, Lynn en Rosalie meldden zich en ook buurjongetje Tim haakte aan. Eerst hebben we taartjes versierd, toen om de beurt de cadeautjes gegeven en daarna lekker de tuin in. En wat zat het weer mee! Kids lekker spelen; met het kartonnen huis, daarna gewoon lekker banjeren in de tuin. En hoe relaxed: wij konden zelfs nog een beetje in het zonnetje zitten!

Om 13.30 uur was het kids exit en voorbereidingen treffen voor deel 2 van het programma: de familie. Wederom alles en iedereen weer in de tuin, dus voor ons dubbel makkelijk/genieten. Het avondeten was er een beetje bij ingeschoten, maar er was zoveel gesnoept dat honger 's nachts niet aannemelijk zou zijn.

Vanmorgen was Jasmijn pas om kwart over acht wakker en is ze naar beneden geslopen om aan haar tafeltje met haar nieuewe speelgoed te gaan spelen. En Thijmen werd pas een uur later wakker, heerlijk.
Vandaag hebben we echt helemaal niets gedaan; ondanks het relatief relaxte programma, was het toch best slopend allemaal. En hoewel Patrick gister redelijk goed ging, had hij vandaag toch wel heel veel last. Toch te lang gestaan en te veel drukte de dag ervoor... Hopen dat de 'rustdag' morgen helpt, al is hij zelf een beetje bang dat hij het virusje van Thijmen over neemt... Fingers crossed dat dat niet gebeurt. (Dit weekend is hij bijna 1.5 kg aangekomen en het zou heel fijn zijn als hij dat niet gelijk weer kwijt is aan een griep. Bovendien is 57 kg voor een man van 1.86 echt veel te weinig...)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten