vrijdag 4 februari 2011

Nog niet goed, wel beter

Na een hectisch weekje, hoor ik Patrick net aan de telefoon zeggen dat het 'niet goed, maar wel iets beter' gaat. Moe en misselijk. Maar de hevige pijnen in met name zijn linker heup/been zijn weer dragelijk. En ook het borstbeen voelt weer iets aangenamer. Gaf Patrick de pijn afgelopen zondag nog een 9 (op 1-10 waarbij 10 de meest erge pijn is die je je voor kunt stellen), is het terug naar 7, soms 8. Maar gister zat hij even heel stil op de bank en toen was het terug naar 4. Totdat hij wer ging staan. Maar toch, even was het heel okay. Morgen toch maar even naar Utrecht voor een MRI. Het zal fijn zijn om te zien hoe het met de beknelde zenuw is (of eigenlijk met de tumor(en) die erop drukt/drukken.)

Verder hebben we een weekje van notarisbezoeken en rondleidingen achter de rug. En oh ja, ik heb ook weer gewerkt (zaaaaalig die rust na al het verhuisgedoe ;-)). Maandag het oude huis verkocht. Dinsdag het nieuwe huis gekocht (met een fraaie bos bloemen en een goede fles champagne die de bank bij de notaris had laten bezorgen => hebben we ze in ieder geval goed het gevoel gegeven dat het echt te lang duurde, wat ook zo was natuurlijk!). En gelijk het eerste bezoek ontvangen: Saskia en mijn ouders. Woensdag voor het eerst met de kindjes naar het nieuwe huis geweest. Dat was super leuk. Jasmijn dook gelijk de tuin in en heeft daar best lang gespeeld. Kijk, dat is nou heleaal de bedoeling!!! En wederom veel bezoek gehad: Annechien & Eef (Chien: je bent het skipak vergeten! moet ik het meenemen naar Amsterdam??), Inge en Vicky & co, Loes & Lynn, Hans en Jordy (aannemers) en Syb. Leuk hoor. Hans en Jordy hadden de koevoet bij zich, en gebruikten die ook. Tot groot ongenoegen van Jasmijn. En Thijmen probeerde alleen maar alles bij elkaar te vegen (wat natuurlijk helemaal niet hielp). En: einde van de dag ook nog een fiets voor Jasmijn gekocht, zodat ze kan leren fietsen in de tuin.

Twisk is donderdag al begonnen, ipv a.s. maandag. Op het programma staat sloopwerk. Ben benieuwd hoe ver ze al gekomen zijn, maar volgens Jordy was de eerste container al vol. Morgen maar weer eens kijken; ben benieuwd of we het nog herkennen en of het nog 'bewoonbaar' is... ;-)
Als het op schema blijft liggen, wonen we er over 5 weken!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten