woensdag 26 januari 2011

Oh what a day!

Vandaag begon al vroeg. Heeeeel vroeg. Jasmijn was tussen 3 en 4.30 uur wakker en heel verdrietig. Want het plassen deed zo'n zeer. Aangezien ze dat al een week zegt, en zo'n nacht toch wel betekent dat het serieus is, zijn we vanmorgen dus maar begonnen met een afspraakje bij de huisarts. En inderdaad; lichte blaasontsteking dus aan de peniciline. Ahhhh, sneu! Maar gelukkig werkt het al wel een beetje. Plassen gaat al weer iets beter.

Maar het was dus niet echt een relaxt begin van deze dag die niet relaxed zou zijn. En zo geschiedde... Door alle toestanden (huisarts, apotheek, extra urine inleveren) begonnen we een stuk later. En dus zijn we nog lang niet klaar, maar al wel een beetje opgeschoten. Ik moet er serues niet aan denken dat ik de hele verhuizing had moeten doen. Dan was ik echt gillend gek geworden.

Ondanks chemodag 3, heeft Patrick nog wel een beetje mee kunnen helpen. Weer een paar lampen eraf en alvast de deurtjes uit de kast op de zolder. Maar nu is hij wel klaar. De kindjes liggen net in bed. En hij ook. De kindjes hopelijk voor een lange nacht, en Patrick even een powernap, want dan kan hij straks nog even de spullen voor de overbruggingsperiode verzamelen. Ik zou ook wel een powernap willen... Maar dat gaat nog even niet gebeuren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten