zondag 9 januari 2011

8. Druk, druk, te druk

Wat een weekend. Zo komt een mens toch niet tot rust?!? ;-)

Zaterdag eerst even koffie wezen drinken in Zaandam bij crèche-vrienden naast wie wij best hadden willen wonen. Jammer dat de verkoper niet over een reële prijs wilde nadenken. Nu heeft hij er minder voor gekregen dan ons initiële bod. Maar ja, blijkbaar had het zo moeten zijn. Wij hebben gelukkig ook een perfect huis gevonden. En over een paar weken gaan we over.

Daarom zaterdag dus maar eens op keuken/vloeren jacht en dus de kindjes aansluitend gedropt bij Oscar & Krista. Daarna terug naar de Amstelveenseweg voor een afspraak met Rinie. Wij zijn nog niet vaak een keukenverkoper tegengekomen die dacht dat al onze wensen gaan lukken binnen het budget, maar Rini is - net als 6 jaar geleden - een positieve uitzondering. Als dat in de offerte inderdaad nog zo blijkt te zijn, krijgen we een schitterende hoogglans witte keuken met composiet blad in cement kleur en een dito spoeleiland met rvs-blad. (Zie fotootje voor een indruk van het spoeleiland - het is niet helemaal hetzelfde, maar geeft een prima indruk). Fingers crossed, want dáár wil ik de pizza's wel in opwarmen!!


Daarna nog door naar Krommenie voor een bezoek aan de Forbo Experience. De twijfel blijft nog even; gietvloer of marmoleum. Maar dat laatste viel zeker niet tegen en het scheelt wel heeeel veel geld. Ons huis ligt vol met staaltjes (effen lichtgrijs, cement-kleur, betonkleur en voor de eerste verdieping zandkleuren). To be continued dus. Maar een nuttige dag was het wel.

Om een uurtje of 5 waren we terug bij Oscar & Krista. En hoewel Jasmijn cakejes (en een beetje van de tafel, de grond en de stoelen) had versierd en Thijmen op de muur had getekend, hadden ze het prima onder controle. Al zagen ze er wel moe uit ;-). Maar wij ook waarschijnlijk. Eigenlijk iedereen behalve Jasmijn. Nog even lekker met elkaar gegeten en daarna naar huis en naar bed. Slopend, zo'n dagje geld uitgeven.

Zondag vierden we alvast de verjaardag van Margriet, die binnenkort weer voor 10 weken naar Portugal vertrekt. Heerlijk in Zeezicht op het strand. Het was prachtig weer en op het strand werd geploeterd (de halve marathon van Egmond kwam voorbij). Toch wel weer heel gezellig, maar ook druk allemaal.
Jasmijn blijft nog een nachtje logeren bij oma en Thijmen hebben we er om 19.15 uur maar ingelegd. Die was ook klaar. Komt natuurlijk ook omdat de kleine man zoveel mogelijk wil lopen nu hij het concept doorheeft. Heel leuk, maar dodelijk vermoeiend. Aan tafel hing hij nog even de komiek uit: zijn nieuwste truukje: rechter wijsvinger in het rechterneusgat en linker wijsvinger in het linker neusgat, beide zo ver mogelijk, en dan boe roepen. Hij vindt het hilarisch. En Patrick ook. Zal wel mannenhumor zijn ;-))

Patrick merkt toch wel dat zijn reserves redelijk weg zijn. Het gaat allemaal best goed, zolang hij maar niets doet. Als hij wel iets doet, slaat de vermoeidheid toe. Of de misselijkheid. Dat helpt ook niet echt natuurlijk. Twee dagen achter elkaar een druk programma is voor hem eigenlijk niet zo'n goed plan. Maar ja, soms moet je gewoon...
Dinsdag bovendien naar het ziekenhuis. Bloedprikken, scans en uitslag. Eens kijken hoe het nu met de tumoren is, waar ze zitten en hoe groot ze zijn. Op die manier kunnen we de resulaten van de chemo duidelijk meten. En bloedprikken om vast te stellen of het bloedbeeld genoeg herstelt om met de volgende kuur te kunnen beginnen. Dat wordt waarschijnlijk rond 25 januari.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten